Programma; lezingen, trainingen en workshops

Voorinschrijving verplicht

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod aan lezingen, trainingen en (kook-)workshops die je na voorinschrijving en betaling kunt bijwonen; scroll naar beneden voor het inschrijfformulier (en gebruik bij voorkeur een laptop) of klik eerst op de afbeelding voor meer informatie over de verschillende onderdelen. 


 Voor de meeste activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Dat maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”. 

  1. Registreren
  2. Facturatie
  3. Overzicht
  4. Betaling
  5. Bevestiging

Persoonsgegevens

Programma

Na voorinschrijving en betaling kun je een of meerdere van deze lezingen, trainingen en/of workshops bijwonen. Voor de meeste activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Dat maakt het (mede) mogelijk deze LCHF Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”. Deze voorinschrijving openen we binnenkort.

LCHF belevingsmarkt 2019 respecteert uw privacy. Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.
Dit invulveld leeg laten a.u.b.